Dashboard

Thursday, February 2, 2012

anieq BECOME 10month

Alhamdulliah..dah makin besar anak mama ni. Lagi 2 bulan lebih cukup setahun, tak sabar rasanya nak tengok anieq boleh berjalan.  Masih breast feeding (BF) anieq walaupun bukan fully,  anieq prefer nak breast milk, namun masa tu yang tidak mengizinkan aku nak meneruskan  BF secara fully. Sekarang masa pun kurang dengan anieq, abah dan mama siang malam ada komitmen kerja. Hujung minggu ja baru ada masa nak bermanja..huhu SEDEY kot. Maksu a.k.a adik aku yang duk jaga anieq siang malam (malam tok jaga sama ). Cukup la story sikit- sikit, nanti aku story lagi..hoho jom layan gambar anieq yang di capture oleh adik aku (yala memanjang ja dengan dia, boleh la..nada jeles sebenarnya..) ambik dari fb adik ku..:)

tgk album sendiri


dah macam gegirl je



funny face



 pas mandi then minum susu plak


hehe xmo belajar nak main :P

tak kenal maka tak cinta

3 comments:

  1. cutenya yang funny face tu

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. Hi~안녕하세요~~ we sell handmade stuffs life bags, pouches, key holder and many many more! please visit our blog shop! 감사합니다~~~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete